Liofilizuotos braškės pieniškame šokolade
Puošnioje trikampio formos pakuotėje su šventiniu kaspinu ne tik graži dovana ar dovanos dekoras, bet ir skanus saldumynas.
Norite užsakyti didesnį kiekį - susisiekite ir mes pasiūlysime geriausią kainą.
- Likutis: 5
- Kategorija: ŽIEDŲ SKONIS
Liofilizacijos metu braškės išdžiovinamos itin žemoje temperatūroje – šis procesas leidžia išsaugoti visas vertingąsias uogos savybes bei unikalų, autentišką skonį. Liofilizuotos braškės lengvame ir gardžiame jogurtiniame šokolade – saldžioms ir vasarą primenančioms akimirkoms.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 508 kcal/2128 kJ, riebalų 26,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1 g, angliavandenių 61,4 g, iš kurių cukrų 60,4 g, baltymų 4,9 g, druskos 0,35 g.
Sudedamosios dalys: baltas šokoladas (91%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis (sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), liofilizuotos braškės, saulėgrąžų aliejus, gliukozės sirupas, kvapioji medžiaga (jogurto), jogurto milteliai, glazūravimo medžiagos: (E904, E414). Sudėtyje yra sojos ir pieno. Gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C